Miljana nakon Ivanove afere: Zaslužio je sve što mu se dešava!

 Miljana nakon Ivanove afere: Zaslužio je sve što mu se dešava!

Ivan bi mogao da završi u zatvoru na tri godine, po članu Krivičnog zakona 246a, u kojem se navodi da će onaj ko neovlašćeno u manjoj količini za sopstvenu upotrebu drži supstance ili preparate koji su proglašeni za opojne droge biti kažnjen novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine.

Kako je „Alo!“ ekskluzivno pisao, bivši suprug pevačice Goce Tržan priveden je u noći između petka i subote zbog navodnog posedovanja kokaina, a Miljana Kulić, njegova bivša devojka i majka njegovog tek rođenog sina Željka, nije bila iznenađena tom informacijom.

- Čula sam i čitala da je priveden i da mu je pronađen kokain u autu, a da kažem da me je to iznenadilo, slagala bih - iskrena je bila Kulićeva kada smo je pozvali za komentar, a onda je dodala:

- To što mu se dogodilo me ne zanima, imam bitnija posla i ne želim da razgovaram o tome. Na kraju, svako nosi svoj krst i kako radiš, tako ti se vrati. Svako treba da odgovara za svoje postupke i ako po tome gledamo, zaslužio je - rekla je Kulićeva za „Alo!“.

Ivan Marinković nije želeo da komentariše navode da je priveden zbog droge i kratko je prokomentarisao da su to gluposti.