Stanija i Vladimir zaratili, on joj poručio: Ne pada mi na pamet da budem nečija kuvarica! (VIDEO)

 Stanija i Vladimir zaratili, on joj poručio: Ne pada mi na pamet da budem nečija kuvarica! (VIDEO)

U toku je igra istine koju su ukućani Bele kuće jedva dočekali kako bi pitali svoje cimere sve one stvari koje ih zanimaju. Naime, Stanija Dobrojević je zamerila svojoj simpatiji Vladimiru Tomoviću to što je on već dva dana zapostavlja, po pitanju budžeta koji je zajednički. 

Starleta je Vladu upitala zašto joj nije doneo tunu koju mu je čitav dan tražila, te je počela rasprava.

Zašto mi danas nisi doneo hranu iz šteka, kada znaš da mi sve zavisi od tebe, ne znam šta je gde, jer sam sve tebi poverila, stvarno nije u redu Vlado - počela je Stanija svoje izlaganje

Sakrio sam hranu. Ovde smo svi u istim uslovima,skromni smo kako bi svi bolje funkcionisali. Bokun, ti i ja smo na budžetu. Ne pada mi na pamet da budem ničija kuvarica, da bi tebi bio simpatičan , ili da bi ti se svideo. Druga stvar jako važna, onaj kome ja nešto spremim spremljeno je od srca, šta god to bilo neka taj to uzme, jer je ljudski. O tome ćemo nasamo. Pažljiv sam ja momak, kako u kući, tako i napolju - odgovorio joj je Tomović.

Kad ti digneš nos ja ostajem bez hrane. Već dva dana ostajem bez hrane zbog tebe. Čitav budžet sam ti dala, a ništa me nisi ispoštovao - odbrusila mu je Dobrojevićeva

Od čega sam živela prvih deset dana od kad smo došli ovde? - završila je Stanija.

Nema potrebe za ovim. Ovo je užas, nemoj pred ljudima ovako da pričaš. Što ovi problemi tu? Ja nisam zaslužio od tebe da se ovako ponašaš, a od Bokuna da me nazove kuvaricom. Ja sa tobom idem srcem - rekao je povišenim tonom Crnogorac. 

Ako sam ti danas tražila tunu, ti si otišao da spavaš i nije te bilo pet sati - rekla je Stanija.

Ružno se ponašaš prema meni. Ja nisam ovo zaslužio. Da mi doneseš go*vna ja bih jeo. Ti nosiš onaj kupaći, to je za bazen. Ti mene vređaš. Tvoje ponašanje ne priliči devojci od 33 godine, to ne priliči devojci koja bi se meni svidela. Ali ovo držanje haljine dok ja spremam da jedem... Ja bih jeo go*vna od nekoga ko mi je drag. Igranje u tangama je meni dno dna. Ako si ti cura u društvu sa ona tri momka. Užas je što takve stvari radiš. Bezobrazna si. Kao konobar sam tvoj, e pa neće moći. Evo svi čekaju da budu kuvari Stanije Dobrojević - pričao je besno Vlada. 

Od tebe zavisim, ne mogu ništa da pojedem bez tvog odobrenja - pravdala se Stanija. 

Vlada je svu hranu koju je imao u šteku dao Staniji i rekao da neće imati potrebe da se brine za hranu do ponedeljka, a od tog trenutka ona nije više njegova briga.