Šokantno!! Ivan napadnut u izolacija od Benjamina Spahovića!!

Šokantno!! Ivan napadnut u izolacija od Benjamina Spahovića!!

Više puta smo na našem portalu pisali o ispadima takmičara Benjamina Spahovića a večeras je sve kulminiralo i Spahović je razvalio vrata od izolacije i fizička napao i više puta udario Ivana Marinkovića.

Netrpeljivost između Benjamina Spahovića i Ivana Marinkovića traje već danima. 

Naime, jučerašnji skandal koji je potresao vilu "Parova", kada je Marinković optužio impulsivnog Sarajliju da je udario novinarku Jelenu, samo je podgrejavao sukob.  

U dnevnom pregledu jučerašnjeg dana u emisiji "Upoznajte Parove" gledaoci su mogi crno - na belo da vide da je Benjamin zakačio sa bubicom i udario novinarku, te da je u pitaju splet slučajnih okolnosti. 

Ipak, vidno iznerviran provokacijama Marinkovića, takmičar je posegao da se fizički obračuna sa Ivanom, što su ostali takmičari sprečili. 

Spahović je završio u izolaciji da bi se malo kasnije vratio u vilu i ponovo je došlo do njegovog napada na Ivana. Marinković je završio u izolaciji a zatim i Spahović. Spahović je zatim razvalio vrata od izolacije i više puta udario Ivana Marinkovića. Takmičari su razvalili ulazna vrata i sprečili dalju tuču a Ivan, Jelena, Baki B3 i Izabela zatvorili su se u "tajnu sobu" i tražili od produkcije da reaguje: 

- Ovo je nečuveno! Kada ćete ga izbaciti odavde, dečko nije normalan - vikali su učesnici. vidno izrevoltirani.

Đorđe, najbolji Benjamov prijatelj iz vile, pokušao je da urazumi sada već "ohlađenog" Benja sledećim rečima: 

- Kada ćeš više shvatiti da ne smeš da reaguješ na njegove provokacije, to mu je cilj! Ponovo si naseo - rekao je takmičar. 

Obezbeđenje nje ragovalo na vreme, pa je situacija u vili veoma napeta i takmičari se plaše da se i dalje ne dešavaju ovako ružne situacije.