Šokirana: Miljana Kulić čula za jezivu nesreću Darka Lazića, pa reagovala ovako!

Šokirana: Miljana Kulić čula za jezivu nesreću Darka Lazića, pa reagovala ovako!
Miljana Kulić

Darko Lazić je doživeo saobraćajnu nesreću 23. oktobra, a za to je tek saznala Miljana Kulić, koja je njegov  verni fan. Ona nikako nije mogla da se smiri, pa je zaplakala.

"Mnogo ga volim i glasala sam i šokirana sam. Neću da ti otkrijem ko mi je rekao. Kad je bio Darko, ja sam rekla da će on (Željko Kulić) da bude kao Darko, jer voli da jede i pije mleko. 15 dana pričam sa majkom o njemu, spominjem ga i noćas čujem ovo za stolom, da je jedva ostao živ, da je u komi i na aparatima. Duša me boli, kunem ti se. Povraćam, na nervnoj bazi", rekla je Miljana, a zatim dodala:

"Mnogo ga volim, ja sam toliko godina njena pratila i glasala. Sutra idem kod Drveta i novinare ću da pitam neka ispadnem luda. Ceo dan ću da ga pitam da mi da neki zadatak samo da mi da odem u bolnicu da ga vidim. Samo na 15 minuta. Vidim i majka mi plače, laže me da je od kreme zaplakala. Ne mogu da krijem suze. Pokušavam da skrenem misli, ali samo na trenutke mi uspeva. Rekli mu da su izvadili slezinu i da ima problem sa kukom i nogom", navela je ona.