ŽELI DA IH RASTAVI: Danijela se obratila Hristini i surovo joj odbrusila! (FOTO)

ŽELI DA IH RASTAVI: Danijela se obratila Hristini i surovo joj odbrusila! (FOTO)

Voditeljka Anđela Lakićević prokomentarisala je sa Stefanom, Danijelom i Hristinom dešavanja tokom dana.

Naime, Danijela se nabacivala Stefanu, te ga je u jednom trenutku naterala da se skine, pa je on pojurio nag.

Hristina za to ništa nije znala, te je ostala u šoku da se smeje.

Na pitanje voditeljke da li bi joj bilo prijatno da svog dečda gleda kako se zabavlja sa drugom devojkom u tuš kabini, kamperka je kratko odgovorila - Ne znam, u šoku sam, ali mi svakako ne bi bilo prijatno -

Tokom reklama za vreme emisije ,,Upoznajte parove" u kojoj je otkriveno da je Stefan danas bio zatvoren u tuš kabini sa Danijelom Božović, Hristina je uspela da pređe preko toga, te mu je dozvolila da je ljubi.

Dok su ostali kamperi bili oko njih, pravili su se kao da nikog nema u kampu, te je naskočio na nju i nije je puštao dok se reklame nisu završile.

Razlika u godinama više nije problem, ali izgleda da ni vernost nije, da li se Hristina samo poigrava sa osećanjima mladog vojnika, ostaje nam da vidimo.

Hristina nije mogla u to da poveruje, dok kako kaže, ne vidi snimak, ali voditeljka Anđela joj je detaljno prepričala celo dešavanje.

Danijela je ustala i okrenula se prema Hristina i rekla:

- Da, Hristina, ja sam sinoć izjavila da sam zaljubljena u Stefana i dalje to mislim, želim da budem sa njim u vezi. Ali neću ništa da radim dok su njih dvoje zajedno - zatim je Anđela pitala Hristinu da li misli da joj se Božovićeva kvari vezu - Da, samim tim što mu na taj način prilazi, meša se i želi da nas rastavi -