Žestoka svađa Lakićevog oca i Rakca: Daj prostora drugim gostima da progovore! Ti bi ovde bio najveći glumac! (FOTO)

Žestoka svađa Lakićevog oca i Rakca: Daj prostora drugim gostima da progovore! Ti bi ovde bio najveći glumac! (FOTO)

Večeras je pred sam kraj "Roditeljskog sastanka" došlo do vatrenog okršaja Milijevog oca Rakca i oca Nikole Lakića.

Kako je Rakac veći deo emisije pokušao da razjasni pojedine detalje iz Voljenkinog života, koji se između ostalog tiču i njegovog sina Milutina Radosavljevića Milija, Lakićevom ocu poprilično je zasmetalo:

- Jako si spor, daj prostora drugim gostima da progovore. Ti bi ovde bio najveći glumac, najbolje bi bilo da se prijaviš - izjavio je Lakićev otac.

- Počeo sam da razgovaram sa Voljenkom, i niste mi dozvolili da završim, i sada kada treba da kažem najvažnije vi ste me prekinuli - branio se Rakac.

Lakićevom ocu, Nenadu, preselo je veče i pokajao se što je uopšte došao u emisiju "Roditeljski sastanak" - tvrdi on sam.

Nakon žuste rasprave do koje je došlo sa Milijevim ocem Rakcem shvatio je kako stoje stvari, ali se i potrudio da objasni raliku između svog sina Nikole i Milja:

- Pokajao sam se što sam uopšte došao ovde zbog Rakca i zbog Milija, nije takva priča bila napolju, želeo sam da vidim svog sina, jer ga nisam video dva meseca. To što ti živiš od danas do sutra i kažeš da Nikola nosi dvadeset dinara u džepu...pa ti češ da živiš pet dana, a pet da češ da gladuješ. Moj Nikola če živeti čitav život i imaće, i na Sibir da ga pošalju on će naći posao. U tome je velika razlika između Nikole i Milija - izjavio je Lakićev otac.