'STRAH ME JE...' Bila je u brojnim rijalitijima, ali je Željka Mitrovića odbila, a evo i zašto!

'STRAH ME JE...' Bila je u brojnim rijalitijima, ali je Željka Mitrovića odbila, a evo i zašto!

"Zadruga 2" počinje 6. septembra, a ovoga puta rijaliti okuplja dobar deo učesnika prve sezone, kao i sve veće zvezde sličnih TV formata koji su se tokom protekle decenije prikazivali na domaćim televizijama. Ipak, Željku Mitroviću nije pošlo za rukom da u svoj tabor prebaci jednu od čuvenih rijaliti zvezda.

- Od kada sam izašla iz "Parova", zdravstveno stanje mi se pogoršalo. Odavno sam dobila ponudu da uđem u "Zadrugu 2", ali to u ovom trenutku nikako ne bih mogla - otkrila je za Rijaliti Vesna Rivas.

- Strah me je da ne završim na operaciji, jer mi je doktor nedavno rekao da su mi se na grlu stvorili polipi i čvorići, a već danima imam stravične bolove. Pijem lekove, međutim, ni meni, a ni lekarima nije jasno kako nema pomaka nabolje. Počela je da me hvata ozbilja frka - objasnila je Rivasova, a zatim dodala:

- Trebalo bi da uskoro uradim detaljan ultrazvuk i da konačno vidimo šta mi se dešava. Nekada mi se samo od pričanja jave jezivi bolovi i krene da mi ide krv. To su strašne stvari. Ja stalno sebi pričam da će proći i da nema razloga za paniku, ali sada shvatam da hitno treba da povedem računa o zdravlju. Kad me smlati najobičnija prehlada, ja se osećam kao da imam najveći virus na svetu. Meni je trenutno izlaganje bilo kakvom stresu strogo zabranjeno.

- Mislim da je operacija najbolje rešenje jer se jako dugo borim sa ovim problemom koji se, izgleda, nikako ne rešava. Sama sam kriva i luda što odmah nisam reagovala i konsultovala se sa stručnjacima čim sam primetila da imam problem sa grlom. Da sam tako uradila, do ovoga ne bi došlo. Boravak u rijalitiju, gde se svi nadvikuju i jedni drugima upadaju u reč, za mene bi bio koban u ovom trenutku. Ovih dana sam se posvetila porodici i poslu - zaključila je priču Vesna.