Aleksandra Subotić bacila oko na Adama Đoganija! (VIDEO)

Aleksandra Subotić bacila oko na Adama Đoganija! (VIDEO)

Posle ovoga će uslediti konačan raskid?! ADAM OTKRIO ŠTA MU JE ALEKSANDRA ČESTO ZAMERALA, zadrugarka zanemela od šoka, pa priznala: DRAGO MI JE ŠTO JE PRSLA, ALI SAMO DA NIJE...

Pre samo nekoliko dana Adam Đogani je od Drveta mudrosti dobio vrednu nagradu za uspešno obavljen zadatak, a to je večera za dvoje. Iako su svi očekivali da će kao svoju partnerku izabrati Marijanu Zonjić i sa njom uživati u svim poslasticama, on je na iznenađenje mnogih odlučio da to bude niko drugi nego Aleksandra Subotić.

Iako je poznato da je Subotićeva u najgledaniji ušla sa svojim izabranikom Davidom Dragojevićem, niko nije očekivao da će zadrugarka imati brojne konflikte i rasprave njim. Iako je nekoliko puta izjavila da ne postoji mogućnost da pogazi svoje emocije i srce pokloni nekom od svog cimera, Adam je u razgovoru sa Jelenom Krunić demantovao to i ispričao joj nešto što je nju šokiralo.

Znam tačno celu njenu situaciju od spolja i sve, gađao bih se biftekom sa njom. Ona mi zamera što se ja ponašam kao dete, ponekad mi prebacuje, ali ono... I znaš šta je još rekla. Kad je bila ona igra sa čamcima, one laži... i sad imalo je još jedno mesto i ja kažem: Hajde, Nora...i ona me šutne ispod - ispričao je Adam aludirajući na Aleksandru.
Ne može ona tebe da menja. Drago mi je što je prsla, ali samo da nije...joj - rekla je Krunićka.

Da li Subotićeva zaista gaji emocije prema Đoganiju ili je u njemu pronašla utočište posle žestokih rasprava koje je imala sa svojim dečkom, preostaje da saznamo.