Aleksandra dobila za rođendan pismo od Ljube, nije smela da ga pročita pred svima, a evo šta piše u njemu!(VIDEO)

Aleksandra dobila za rođendan pismo od Ljube, nije smela da ga pročita pred svima, a evo šta piše u njemu!(VIDEO)
Aleksandra Subotić slavi rođendan

Aleksandra Subotić je juče napunila 22 godine, a povodom toga joj je Veliki šef uputio čestitke i organizovao žurku, a osim toga ona je dobila poklone od svoje porodice i fanova.

Draga Aleksandra, srećan ti rođendan, puno sreće i uspeha u ovom takmičenju. Želi ti Veliki šef. Proslava tvog rođendana će se odigrati u Kafani Dubioza i "Šiša baru" - glasilo je pismo Velikog šefa. 

Slavljenica je pročitala čestitku svoje ćerke Magdalene kojoj se izuzetno obradovala, ali nije želela da pročita pred svim zadrugarima čestitku koju je dobila od majke Ljube Pantović. Pismo glasi ovako:

Draga ćerko, kao što znaš, za mene a i za vas dve su rođendani uvek bili najlepši dani na svetu. Danas je tvoj 22 po redu, ne 2 ni 12, već 22. Želim da i ti to shvatiš, da napokon odrasteš, da prestaneš da se uzdaš u druge oko sebe, da napokon povratiš samopouzdanje. Prelepa si , zdrava, inteligentna i jaka, ali si dopustila da te učine nesigurnom. Na slici je neko ko te uvek voli i koga treba da braniš, neko ko te pokrivao i štitio ak i od mene. Ona je dobro, volela bih da i ti budeš, jer vidim dan nisi. Danas slavi svoj dan, uživaj i prelomi. Ne treba tebi niko. Najjača si sama, a drugi te samo koče i vuku u blato. Nemoj to da više dopuštaš i pokaži ko si, jer za ovih mesec dana nisi pokazala ni 1%. I nemoj da omalovažavaš instituciju koja se zove "MAJKA" jer sam te na današnji dan rodila JA, a ne spodobe koje tako nazivaš. I ti si majka pa se tako i ponašaj! Živeli i trk nazad na svoj nivo... Brzo! Srećan rodjendan. Ljubi te mama - napisala je njena mama Ljuba u pismu.