BOLNI VAPAJ KIJE KOCKAR: Slobodane, jadan si! Prevario si me i povredio toliko da me je fizički bolelo!

BOLNI VAPAJ KIJE KOCKAR: Slobodane, jadan si! Prevario si me i povredio toliko da me je fizički bolelo!

Ovo je prvi put da je Kija, posle zavretka "Zadruge", odlučila da javno prozove svog bivšeg muža Slobu Radanovića.

Kiju je očigledno povredilo to što Sloba kaže da ne želi da ima nikakve veze sa njom, pa mu je putem društvenih mreža uputila otvoreno pismo koje je izazvalo veliki odjek u javnosti.

Ona je u jednom delu pisma objavljenog na Instagramu posebno slikovito objasnila zašto je ušla u "Zadrugu", a zatim i započela karijeru pevačice po izlasku iz rijalitija. Cilj je, kako tvrdi, bio da postane uspešnija od njega, kako bi mu dokazala da nije slaba žena, koja će tek tako trpeti poniženje, a to je ujedno i najbolja osveta za ono što joj je uradio, kada ju je prevario sa "masnoglavom" Lunom Đogani.

- Dve veoma kvarne i glupe osobe (Sloba i Luna Đogani), najbolja kombinacija. Stvoreni jedno za drugo. E, sad zamislite ovo: ja sam jadna, nemam gde da živim, šta da jedem, zavisim od njega, čekam njega da mi pomogne, možda da imam i decu... šta bi bilo sa mnom? Šta? Bila bih zaboravljena, kao i sve ostavljene žene, ajde ćao, ja imam novu, ti se sada skloni... zaboravljena, kao što sam i bila pre nego što sam ušla, pa te malo podsetila, jel tako, Slobodane? Zaboravio si da si ostavio ženu napolju i nastavio svoj život kao da se ništa nije desilo. To bi ti voleo, da ja ne postojim? Pogodi, ipak postojim! I setite se filmova kada gledate gde muž zezne ženu onako bezdušno, ona mu se osveti tako što postane uspešnija od njega, i svi vi u bioskopu tapšete, zar ne? Bravo, tako je! Zaslužio je! E pa, nemojte mene osuđivati ako postignem neki uspeh, jer je pouka da ne dozvoliš da te bilo ko ubedi da si manje vredan i da si nebitan. Da si samo neka ženica jadna i prevarena. Činjenica je da si me prevario i povredio toliko da me je fizički bolelo, ali si ti jadan u svemu tome, a ne ja. Pozdrav! - napisala je, između ostalog, Kija.