Bivša Milijeva devojka Mirela Lapanović podržala Marijanu

Bivša Milijeva devojka Mirela Lapanović podržala Marijanu
Mirela Lapanović

Mirela Lapanović, bivša devojka Milija Radosavljevića, pre nešto više od godinu dana takođe je prijavila Milija da ju je pretukao. Ona se oglasila povodom navodnog prebijanja Marijane i uputila joj javnu poruku.

- Draga Marijana, ja ti ovim putem neću pisati o tome kakav je bio moj pakao do spasenja. Bez kamera u njegovoj blizini nisi bezbedna, mene je i kad me poveo vani držao čvrsto za ruku i pretio da će mi slomiti vilicu, od straha za moj život, bila sam manja od makovog zrna. Nećemo o tome da me nisi slušala i verovala si njemu i mene nazivala pogrdnim imenima. Čak te je toliko izmanipulisao, pa ste me zajedno uništavali psihički. Sada imaš moju podršku, ja ti verujem, ali te molim da se makneš od njegovih prijatelja, znali su sve i videli modrice na meni, ali nikad javno nisu priznali. Ako ti treba razgovor, tu sam. Čuvaj se i ne hodaj sama gradom. Psihopata mora u zatvor i mora mu se stati na put, a tebi će vreme izlečiti sve rane - napisala je Mirela.

 - Ništa ja ne znam šta je ona uradila i zbog čega. Proveli smo pet prelepih dana u hotelu, nisam je zaključavao nigde i, ponavljam, nisam je tukao. Mogla je da izađe iz sobe kad god je htela. Ako sam je prebio, zašto je samo dan pre toga kačila fotografije sa mnom i pisala da sam najbolji dečko na svetu? Kako ja mogu da znam odakle joj modrice i da li ih uopšte ima?! Nemam ideju šta se dogodilo sa njom i zašto pravi ovaj haos. Mogu samo da kažem da imamo velike planove i da je ona moja ljubav - brani se Radosavljević, isto kao i prošlo lete kada je bila afera sa Mirelom Lapanović.

Evo šta kažu njihovi cimeri iz vile "Parovi":

Mladen Vuletić: Marijana to nije zaslužila!
Ne družim se sa njima, ali šokiran sam time šta se radi. Ako je istina da ju je prebio, mogu samo da kažem da mi je žao i da Marijana to nije zaslužila. Sa druge strane, nije mi jasno da neko nekog prebije i da slobodno šeta ulicom. Mili mi se javio malopre i rekao da je sve OK. Verujte da mi ništa nije jasno.

Aleksandra Vasiljević: Sigurno je bio pijan kad ju je tukao
Više verujem Marijani nego Miliju jer smo svi svedoci kakav je on kada se napije i koliko je tada agresivan. Marijana nije osoba koja bi mogla da uradi nešto zbog čega bi izazvala njega treznog. Sigurno je da je bio pijan i sigurno je da ju je tukao. Uostalom, ne znam zašto je Marijana sa njim, zna da je već pokazao nasilničko lice sa prethodnim devojkama. Jako mi je žao što joj se to dogodilo i budite sigurni da ona ne laže.

Aleksandar Požgaj: Niko nije zaslužio da ga tuku!
Protiv sam nasilja u svakom smislu i ako je to istina, mogu da kažem da mi je jako žao i da niko nije zaslužio da bude žrtva napada bilo koje vrste. Treba pohvatati sve te tuče i optužbe, a trudim se da ne ulazim u tuđe živote, tuče, krevete.