Blondi odmah s vrata napala Marijanu, obezbeđenje ih razdvojilo! (VIDEO)

Blondi odmah s vrata napala Marijanu, obezbeđenje ih razdvojilo! (VIDEO)

Veliki šef je doneo neverovatnu odluku za rijaliti "Zadruga 2". Suzana Perović zvana Blondi je nova takmičarka koja je došla da brani svoje dete Savu Perovića u emisiji, ali je potpuno neočekivano postala učesnik.

"Suzana će bez stvari ući ovog trenutka" , objavio je voditelj a Suzana je skočila od sreće. 

"Hvala vam od srca, ostavila sam auto na aerodromu, Blondi priča istinu uvek! Hvala vam od srca", vikala je uzbužena Blondi i srećna otrčala ka imanju.

Blondi je već tokom svog gostovanja pokazala britak jezik i oštroumnost, tako da nema sumnje da će podići veliku prašinu kada se pridruži zadugarima u Beloj kući.

Nakon što se pozdravila sa svojim sinom i nekolicinom zadrugara, Blondi je odmah napala Marijanu Zonjić.

Gde je ona k*rvetina? Je l' te ova žena hranila? Prekini, sedi dole - urlala je Perovićeva.

Podsetimo, Savo je naveo da je imao ljubavnu vezu sa Marijanom pre ulaska u rijaliti, međutim, Zonjićeva je to demantovala, te je navela da je ona pevaču bila samo "paravan" kako niko ne bi posumnjao da je homoseksualac. Blondi je, izrevoltirana ovim, odlučila da se odmah verbalno obračuna sa plavušom.

Savo te j*bao! Ne bi Blondi ušla ovde da laže. Prekini, imam sve, slike, sve, sedi dole. Nazvala si Lunu k*rvetinom. Tebe je j*bala cela Crna Gora, ti si najveća d*olja - urlala je Suzana.

Iako je Marijana u nekoliko navrata pokušala da progovori, od Blondi nikako nije uspevala da dođe do reči.

Njih dve su jedna drugoj pokušale grubo da opipaju grudi, zbog čega ih je obezbeđenje odmah razdvojilo.