DAVIDU SE SVIĐA RAMONA! Dragojević priznao svoja osećanja, pa rekao u koga je ludo zaljubljen! (VIDEO)

DAVIDU SE SVIĐA RAMONA! Dragojević priznao svoja osećanja, pa rekao u koga je ludo zaljubljen! (VIDEO)

Zadrugari večeras odgovaraju na pitanja koja im postavljaju novinari koji su gosti voditeljke Dušice Jakovljević u studiju. Pošto je David pričao sa Ramonom, koja je ranije rekla da joj se sviđa Dragojević, novinar je od Aleksandre Subotić tražio komentar povodom cele situacije.

Ja mislim da ta priča potiče od Lepog Miće, jer je on pre igre istine najavio kako se Ramoni sviđa jedan momak u kući koji je zauzet. Ja ni tada nisam sumnjala u Ramonu, jer nisam primetila varnice između njih. Ja mislim da je to bio deo neke igre - govorila je Aleksandra.

Tokom svog izlaganja, Aleksandra je rekla da je Ramona imala loše mišljenje o njoj koje je uspela da promeni, kao i da je Subotićeva imala isti stav, ali da sada ne misli ništa negativno o svojoj cimerki. 

Mi smo normalno pričali. Rekla je da joj je samo žao Aleksandre što je plakala. Ramona lepo izgleda, ali ne mogu da kažem da bih ja imao nešto sa njom. Ja gledam samo u Aleksandru - pričao je David.

Lepi Mića je zatim skočio na noge i rekao kao se oseća prozvano, a Aleksandri Subotić je poručio kako smatra da je njena veza sa Davidom Dragojevićem blizu kraja. Svoj komentar iznela je i Ramona Beganović.

Ja imam dečka napolju. Nisam ulazila u neku veću priču sa ljudima. David je lep dečko, ali ga ne gledam na taj način. Kada smo pričali o Aleksandri, Nemanja i ja smo čuli kako plače i jako mi je žao što kroz to prolazi ovde - izjavila je Ramona.