DISKVALIFIKOVAN! Pukla bruka o najvećem zavodniku Benjaminu Spahoviću!

DISKVALIFIKOVAN! Pukla bruka o najvećem zavodniku Benjaminu Spahoviću!

Dušan Džakić, kolega - MMA borac, želeo je svima da se obrati video-porukom. On je imao mnogo toga da kaže o ovom kontroverznom učesniku "Parova".

- Benjamin nije MMA borac. On je imao možda neke amaterske mečeve... Benjamin ne radi dobro ne za sebe, nego za svoju porodicu, jer ja Benjamina ne znam. Ušao je u rijaliti, pre neko veče sam video da je uzeo neki plastični pištolj, da je pokušao neke ljude da zaplaši da će da ih ubije - započeo je Dušan, pa dodao:

- Ne da ne mogu, nego ne želim da kažem ništa ružno, ništa loše, pre svega iz poštovanja prema porodici Spahović i njihovom ocu, koji je veliki gospodin. Mislim da ako neko gleda ovo ili ako ima neki kontakt s njim jednostavno treba da mu kaže da odatle izlazi, da uopšte ne radi ništa dobro ni za svoju porodicu, ni za sport. Čujem da je OK momak, ali ući u rijaliti, pogotovo sa tako nekim stavom, po meni nije dobro - izjavio je Džakić.

Benjaminu Spahoviću je pušten snimak kako Dušan Džakić komentariše njegovo ponašanje u vili.

Benjamin je nakon odgledanog snimka, imao komentar.

- U redu, neka misli šta god želi, ja jesam MMA borac, ali sam diskvalifikovan, pa su sve moje borbe obrisane sa Jutjuba, hvala mu na lepim rečima za porodicu - kratak je bio Benjamin.

Produkcija je potom pustila snimak o životu njegovog brata, Tomislava Spahovića.

- Svaka čast njegovom bratu, vidi se da dečko jeste kvalitetan sportista, ali ovog Benjamina ne mogu očima da vidim, on je jedan slabić, glumac običan, šlepa se uz uspehe koje je postiga njegov brat, a zapravo je niko i ništa - rekao je Nikola Lakić.