David želeo u zemlju da propadne kada je emitovana njegova svađa sa Aleksandrom! (VIDEO)

David želeo u zemlju da propadne kada je emitovana njegova svađa sa Aleksandrom! (VIDEO)

Ukućani rijaliti programa "Zadruga 2" večeras su imali priliku da pogledaju i svađu Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića koja se nedavno dogodila u dvorištu kada je Subotićeva ljubomorisala svom momku i govorila o odnosu Marka Miljkovića i Marije Marinković.

Nakon što su svi videli snimak, akteri ovog priloga su komentarisali ono što se dogodilo. Aleksandra je izjavila da je njihova svađa počela između Marka Miljkovića i Marije Marinković.

Ja sam bio u toj situaciji u kojoj je Marko bio. Bilo je varnica, to se posle desilo šta se desilo, tako da razumem Marka skroz. Desilo se. I ona je želela i on je želeo - govorio je David.

To su stavovi muške stoke! Svako ko ne vidi da su oni bili intimni je retardiran. To se vidi na snimku! Maja se plaši šta će da kaže tata! - izjavila je Aleksandra.

Svoj stav izneo je i Marko Miljković koji je rekao kako smatra da nije uradio ništa loše Maji i da je primetio da između njih nema emocija, dok je Marija Marinković govorila kako je imala simpatije prema Marku.