Delovali su kao skladan par, ali sigla je objava da su raskinuli!

Delovali su kao skladan par, ali sigla je objava da su raskinuli!

Bivši učesnici "Zadruge" Teodora Džehverović i Anđelo Ranković započeli su  vezu u rijalitija. Iako su delovali kao skladan par i mnogi su veroval ida će njihova veza napolju opstati, oni su ipak odlučili da stave tačku na svoju ljubav.

Naime, nakon što se popularni par otpratio sa Instagrama, pojavile su se spekulacije da među njima nešto nije u redu, što je Džehverovićeva i potvrdila.
"Hoćemo oboje malo da iskuliramo. Preveliki pritisak je sa svih strana, novinski natpisi, to nam pravi najveći problem. Treba nam odmor u svakom smislu te reči", rekla je Teodora našu pretpostavku i dodala:

"Jako mi je teško, ali moramo da izguramo. Preterali su svi! Preteško mi je zato što je sve bilo iskreno! Ali eto, mladi smo, nismo dovoljno jaki. Najbolje je za sada ovako".

Teodora je otkrila i da su ona i Anđelo ostali u dobrim odnosima posle svega, ali da oboje misle da je trenutno najbolje ovako.

"Ostali smo u dobrim odnosima, naravno. Samo nam je potreban odmor. Dobijamo milion komentara, poruka, lažni natpisi za mene, moju porodicu i njegovu i umorili smo se. Valjda će sada da nam se skinu sa grbače", rekla je bivša učesnica Zadruge.