Dranje i žestoka rasprava između Đoleta i Enise u garderoberu! (VIDEO)

Dranje i žestoka rasprava između Đoleta i Enise u garderoberu! (VIDEO)
Đorđe Tomić i Enisa Bajramović

Đođre Tomić i Enisa Bajramović stavili su tačku na svoju vezu.

Naime, u jednom trenutku čula se buka i galama iz toaleta, jer Đole se drao na Enisu, zbog navodnog neversta sa Aleksandrom Karailjaz. Nakon što se vratio za okrugli sto, Đole je objasnio o čemu se radi:

- Išao sam uz toalet i Kristina je posala Enisu da ode da proveri gde sam. I Saška je bila tamo i to je to. Nisam bre bio sa Saškom – a potom je želeo da sve ubedi u to, pa je nastavio:

- Ja se kunem u svoju sestru da nikada nisam bio sa Aleksandrom

Najpre, pre svega, Kristina Delčev u nameri da napravi razdor između mladih takmičara, poslala je Enisu u toalet, kako bi proverila gde se nalazi njen, sada već bivši dečko Đole, koji igrom slučaja bio takođe tu. Međutim, kako sve ispada, Enisa je pogrešno razumela sve, ali je ipak odlučila da stavi tačku, dok ne utvrdi suprotno.

Povređena Enisa nije želela da komentariše, već je samo odmahnula rukom i stavila tačku na njihovu romansu, koja je delovala najstabilnije, ali problemi u raju nikad ne jenjavaju.

Đole i Saška vatačina na žurci

Dok je Enisa sedela u dvorištu luksuzne vile, Đole je pokušavao da se ,,opere“, ali je onda otkrio da ipak gaji simpatije prema Saški, koja je zapravo kriva za njihov raskid:

- Ja sam još na početku rijaliti kada su bila ta pitanja izjavio da je Saška tip devojke sa kojom bi ja bio, ali sam isto tako rekao da je i Enisa. Tada je ona imala njenog Luku, za kojim je patila i ja sam joj dao mnogo saveta za to

Rano jutros posle žurke njih dvoje su imali žestoku raspravu u garderoberu.

Pogledajte komoletan snimak njihove rasprave:

Dranje i žestoka rasprava između Đoleta i Enise u garderoberu!