Enisa odlučila da oprosti Đoletu prevaru! "Bićemo zajedno, ali napolju"!

Enisa odlučila da oprosti Đoletu prevaru! "Bićemo zajedno, ali napolju"!
Enisa bajramović

Kako je već svima dobro poznato Đole i Enisa su u sedmoj sezoni rijalitija "Parovi", započeli ljubavnu vezu, koja se zatim okončala kada je Đole prevario Enisu sa Saškom.

Osećanja su sada i Đoletu i Enisi podjednako pomešana, iako je Đole svestan da je on glavni i odgovorni krivac za krah njihovog odnosa.

Međutim kako vreme prolazi, izgleda da je Đole ipak shvatio da nije ravnodušan prema Enisi:

- Šta će biti napolju ja to ne znam, ali ovde se ne bih pomirio sa njom. Ja sam pogrešio, a ne ona. Ne bih je nikada doveo u neprijatnu situaciju da se mi pomirimo ovde - izjavio je Đole, a zatim se nadovezala Enisa:

- S obzirom da na moje životno iskustvo i šta sam sve prošla ovo je smešno, verovatno da bih bila sa Đoletom, ako bi se on promenio - izjavila je Enisa.

Međutim, bivši emotivni partneri sinoć su razgovarali, trudeći se da budu iskreni jedno prema drugome: 

- Šta će biti napolju ja to ne znam, ali ovde se ne bih pomirio sa njom. Ja sam pogrešio, a ne ona. Ne bih je nikada doveo u neprijatnu situaciju da se mi pomirimo ovde - izjavio je Đole, a zatim se nadovezala Enisa:

- S obzirom da na moje životno iskustvo i šta sam sve prošla ovo je smešno, verovatno da bih bila sa Đoletom, ako bi se on promenio - izjavila je Enisa.

Đoletov najbolji drug bio je ogorčen na Enisu, jer nije mogao da veruje da šta je dozvolila sebi, pa ju je zbog toga i nominovao: 

- Stvarno me je razočarala kada je Đole u pitanju, da može da trpi neke stvari i da priča da će biti sa njim kada izađe napolje - izjavio je Boža.