Evo gde i kako će Miljana i njena beba živeti u Zadruzi!

Evo gde i kako će Miljana i njena beba živeti u Zadruzi!

Miljana Kulić ulazi u "Zadrugu 2", a za njenog mesec dana starog sina Željka izgrađena je posebna kuća, koju samo vrata dele od velelepnog zdanja u Šimanovcima. Veliki šef se pobrinuo da naslednik temperamentne Nišlijke ima svoje prostorije van rijalitija, a opet dovoljno blizu nje, kako bi mogla da ga doji, presvlači, kupa...

Kako piše "Informer", Miljana će i ovog puta biti ravnopravni učesnik, obavljaće sve zadatke, samo neće spavati sa ostalim ukućanima, već pored svog deteta.

- Miljana je pristala da uđe u rijaliti zato što je nađeno rešenje za nju i njenu bebu. Čelni ljudi Tv Pinkaizgradili su poseban objekat za njega, a unutra je sve podređeno jednomesečnom detetu. Ta kuća se ne nalazi na prostoru gde se snima rijaliti, već tik uz njega. Maksimalno su se potrudili da bebi ništa ne nedostaje, pa će tako Miljana imati sve što poželi za sina - kaže za "Informer" izvor blizak Kulićevoj.

On dodaje da će prvoj rijaliti trudnici biti na raspolaganju i bebisiterke i članovi porodice, koji će joj 24 sata pomagati oko novorođenčeta.

Nekoliko žena će uvek biti na usluzi Miljani, kako bi joj pomogle. Beba neće odlaziti u deo gde će biti ostali takmičari. Ni u jednom trenutku se neće videti Željkovo lice u programu, ali će kamere pratiti Miljanu dok bude odlazila da ga podoji - ističe izvor.

Najbitnije je da će mali Željko u Šimanovcima imati najbolje moguće uslove. Strogo će se voditi računa da sve bude podređeno njemu, pa tako Miljana u vreme kad treba da ga hrani ili kupa, neće morati da prisustvuje sastancima ili obavlja zadatke koje Veliki šef bude zadao ostalima- završava izvor priču.