Evo koliko godina zatvora bi Ivan Marinković mogao da dobije!

Evo koliko godina zatvora bi Ivan Marinković mogao da dobije!

Posledice privođenja zbog droge mogle bi biti teže nego što on očekuje, budući da je zakonska kazna za posedovanje opojnih droga čak tri godine zatvora.

Nakon što je priveden u stanicu i pošto je protiv njega podneta krivična prijava, Marinković je posle nekoliko sati pušten kući, a kako kaže naš izvor, sve vreme se branio da je droga isključivo za ličnu upotrebu.

- I u automobilu i u stanici je insistirao na tome da je kokain samo za ličnu upotrebu, te je policija protiv njega podnela krivičnu prijavu zbog neovlašćenog držanja opojne droge. Privođenju se nije opirao i sve vreme je pokušavao da ostane pribran - kaže naš izvor. Kako već godinama ima dosije u policiji, dodatna prijava samo je pogoršala situaciju i Ivan bi u zatvoru mogao provesti godine.

Podsetimo, Marinković je bio osuđen na uslovnu kaznu, budući da je pre dve godine priveden u pančevačkom supermarketu zbog krađe, u kojoj su ga uhvatile dve radnice. Tada se Ivanu stavljalo na teret da je sa nekoliko prijatelja krao paštete, kondome, čokoladu, tunjevinu, dezodoranse.

- Odlučio sam da se pomerim sa mrtve tačke i da gledam samo napred. Rešio sam da svoj život promenim iz korena, kako zbog dece, tako i zbog sebe. Želim da budem dobar otac i zbog toga sam prestao sa svim porocima. Čak i ne pijem otkako sam izašao iz rijalitija. Kada mi se rodio sin, popio sam nekoliko gutljaja piva i to je sve. Ne želim da se vraćam na loše i zbog toga ću biti trezan, normalan i redovno ću plaćati alimentaciju za oba deteta - rekao je tada Marinković