Gastozova bivša šokirala izjavom: "Zabole me pi**a što je kvasim u đakuziju svog verenika!"

Gastozova bivša šokirala izjavom: "Zabole me pi**a što je kvasim u đakuziju svog verenika!"
Naida Gadžo

Naida Gadžo, bivša devojka dvostrukog pobednika "Parova" Nenada Marinkovića Gastoza, poludi kada joj spomenu njega.

To potvrđuje i njena objava na Instagram storiju. Naida je od Gastozovog fana dobila rivatnu poruku na koju je odgovorila prilično oštro, pa sve podelila sa pratiocima.

– Samo se nadaš da te voli i dalje, voleo te jeste kad su mu svi otvarali oči da si ku*va, al kad sam uvidiš to boli, al ne njega, već tebe, jer ti ćeš ceo život biti nečiji rob zarad par firmiranih stvari bez iskrene emocije, lekovima ćeš nadomestiti hormon sreće, veliki pozdrav – napisala je Naidi obožavateljka Nenada Marinkovića Gastoza, a ova joj nije ostala dužna:

– Da li vi znate da mene moj dečko obožava i da sam ga znala pre Nenada i da me i tada voleo kao i sada, to što ima milione to nije moja stvar, tako se zadesilo, Nenad me ne zanima kao muškarac, možemo biti ok, korektni i to je to, svu muškost je izgubio dole u rijalitiju, a to da li me voli evo zabole me ova da prostiš pi*ka što je kvasim u džakuziju svog verenika! Sudbina je to opet nas spojila šta ćeš on mi je suđen, a ne Nenad, a sada sjaši evo odg sam ti i to kulturno kakva sam inače - istakla je Naida.