Gasttozz pokazao celom svetu koliko mu se život promenio posle šeste sezone "Parova"!

Gasttozz pokazao celom svetu koliko mu se život promenio posle šeste sezone "Parova"!

Pobednik šeste sezone rijalitija "Parovi" Nenad Sinđelić Gasttozz posle osvajanja duple krune vratio se uobičajenoj životnoj rutini. 

Kako je poznato tokom boravka u vili on je sa svojim biološkim ocem izgladio odnose i konačno dobio prezime koje mu pripada. Obzirom se do skora prezivao Marinković posle pomirenja sa ocem Đurom i promenom prezimena, u više navrata je naglašavao još dok je boravio  u vili da se preziva Sinđelić. Pošto ga mnogi još uvek oslovljavaju sa Nenad Marinković Gasttozz on je rešio da na društvenoj mreži okači story na kome je pokazao da je popularna Vikipedija promenila njegovu biografiju i da je njegovo puno ime i prezime Nenad Sinđelić Gasttozz.  

On uveliko radi na svojim novim pesmama a slobodno vreme koristi za gradska dešavanja i povratak stare kilaže obzirom da se malo ubucio tokom boravka u vili "Parova". 

Naime on redovno posećuje jedan sportski centar, bacio se na plivanje kakva teretana i bakrači. Osvajanjem duple krune izgleda da mu je popularnost još više porasla pa svakodnevno dobija i ljubavne poruke na svoj instagram profil.