IVAN SABOTIRAO EMISIJU: Marinković prekinuo Slađino izlaganje, jer je imao važnu poruku za ŽIzelu! Uputio joj sarkastične opaske!

IVAN SABOTIRAO EMISIJU: Marinković prekinuo Slađino izlaganje, jer je imao važnu poruku za ŽIzelu! Uputio joj sarkastične opaske!

Nakon izbacivanja, na red je došla Paro emisija, a Voljenka Ilić je u ulozi voditeljke i razgovaraće sa učesnicima na temu Seks pred kamerama, da ili ne.

Posle Conje, Slađana Petrović, Izabelina majka, je sledeća gošća koja će u svom stilu odgovoriti na zadatu temu.Međutim, Slađino izlaganje, prekinuo je Ivan Marinković, jer kako ističe ima neopisivu potrebu da se obrati Ivani Žizeli koja je večeras ostala u vili zahvaljujući odluci produkcije, iako je imala najviše glasova za izlazak iz vile:

- Većina je glasala da ispadneš. Ti možeš da sediš, ćutiš, ti si kao van standarda jer napolju radiš te lajvove, ma koga to zanima. Šta si ti, neka instagramerka. Provlačiš se ovde kroz prste i to bi trebalo da poštuješ i da uzvratiš. Perfidno ćutiš, samo se svađaš sa Conjom, a on te jedino diže ovde, ali ti mnogo neinspirativna i dosadna -

- Ti si jedan fikus i jedan anonimus. Bila si aktivna kada ti je majka bila ovde. Pričaš kao o Bufti, koga boli uvo za njega. Ti si neaktivna, ne postojiš ovde. Dala si sebi pseudonim i misliš da si zbog toga zanimljiva. Da si se predstavila kao Ivana Živković, niko te ne bi podržao. Sediš ovde, zarađuješ novac, a ništa uradila nisi -