Ivan je genijalac: Osuo paljbu po Diki, ali je poštedeo Ilijanu ovog puta!

Ivan je genijalac: Osuo paljbu po Diki, ali je poštedeo Ilijanu ovog puta!

Ivan Marinković želeo je da na svojstven način reprezentira mišljenje o poligrafu Vesne Zečević.

Kako je već poznato da Ilijana Vagić i Marinković nisu u dobrim odnosima, može se pretpostaviti na čiju stranu bi stao, ali on na komičan način, uzevši plah, gde je svom odrazu se obraćao kao drugoj osobi, vodi dijalog, pa izjavio:

- Ćao druže, lep si jutros - zapoečo je Marinković, a zatim dodao:

- Šta misliš o sinoćnom poligrafu, isto ono što i ja? Mislim da su vo troje umešani u neki mutni biznis, gospođa Vesna je gospodar i glava svega toga, ona vodi tu igru - izjavio je rijaliti igrač, a zatim se osvrnuo na izlazak Vladimira Zečevića Dike iz vile, nije imao lepe reči, pa je rekao:

- Dika je tako otišao sinoć, a nije se pozdravio sa većinom ukućana, kao da je hteo samo to da odradi, da još jednom dokaže sebi da nije kriv. Od početka smo negde to znali, ali su ponovo tražili dokaz -

Način obraćana mu se svideo, te je započeo razgovro sa samim sobom o njegovoj izabranici, Jeleni Ilić:

- Sve stabilnijie i stabilnije, ali ume da me iznervira kao i tebe. Ali brzo rešimo, trudimo se da brzo rešimo svaki problem i da bude stabilno što je bolje moguće -

Poznat po svom humoru, Ivan je i ovaj put dokazao koliko je originalan, ali kako će Ilijana odreagovati kada bude čula da je Marinković ovaj put poštedeo opaski?