Iznenađenje: Menja se dalji tok takmičenja, kamperi u šoku!

Iznenađenje: Menja se dalji tok takmičenja, kamperi u šoku!
Kamperi u emisiji

Voditeljka u kampu Zorica Dukić je iznenadila kampere sa nekoliko novih pravila.

- U ovoj nedelji, uspešniji u borbama su bili članovi žutog tima, i oni postaju povlašćeni tim, dok plavi tim više nema povlastica - 

- Ne tako lepa vest je da će tim žutih morati da izglasa osobu koja je najmanje doprinela pobedi. Za Juliju ne možete glasati, jer ona kao kapiten ima imunitet - rekla Zorica.

Takođe, i publika ima opciju glasanja, linije su otvorene i možete sačuvati svog omiljenog takmičara od nepovlašćene pozicije.

Ukućani su dobili zadatak da glasaju koju osobu iz svog tima žele da izbace i pošalju u suparničku ekipu.

Prve nominacije dovele su do prvih sukoba.

 Došlo je do rasprave između Marka Seniora i većine takmičara žutog tima, ipak najžučnija rasprava bila je između Marka i Jelene, oko toga ko je bio uspešniji u dnevnim igricama.

Članovi žutog tima su najviše negativnih glasova dali Jeleni, i samim tim produžili njen boravak u vidu nepovlašćene takmičarke.

- Ja sam od samog početka, želela da budem u timu plavih, jer mi je plava boja omiljena - rekla je iskreno Titunovićeva.

- Čestitam, ti prelaziš u plavi tim, i nastavljaš da obavljaš sve kućne poslove i samim tim služiš suprotnoj ekipi tokom celog dana - poručila je voditeljka, Zorica Dukić