JOŠ DUŽA NEGO PRETHODNA: Evo koliko će trajati Zadruga 2!

JOŠ DUŽA NEGO PRETHODNA: Evo koliko će trajati Zadruga 2!

Iako je "Zadruga" okončana pre svega tri meseca, o drugoj sezoni rijalitija se uveliko priča.

Dobar broj učesnika prve sezone, u društvu velikih zvezda sličnih TV formata iz protekle decenije sa brojnih drugih televizija, 6. septembra dolaze na imanje u Šimanovcima koje će ovoga puta biti nadahnuto renesansnom Italijom, a sve to će upotpuniti gliseri, mlazna odela, unikatna platna, brojne egzotične životinje i veliki broj građevina i veštačkih jezera.

Iako je Željko Mitrović, tvorac ovog impozantnog projekta, želeo neke svari da drži u tajnosti do samog početka emitovanja "Zadruge 2" budućim učesnicima su izletele strogo čuvane informacije.

Naime, tokom sinoćnjeg gostovanja u emisiji "Narod pita" Lepi Mića je spomenuo helikopter koji će, takođe, biti deo Mitrovićevog "imaginarijuma", nakon čega ga je voditelj brzo presekao opaskom da je to trebalo da bude tajna.

Osim toga, Miljana Kulić je, u žaru rasprave vezane za Mirka Gavrića, otkrila kako će "Zadruga 2" trajati 11 meseci, odnosno, istakla je kako će imati toliko vremena da raskrinka spomenutog zadrugara.

Do sada još uvek nije spominjan ovaj podatak, a kako je reč o učesnici rijalitija koja je već potpisala ugovor, očigledno je da je informacija proverena, budući da je trajanje angažmana jedna od stavki ugovora.