Jelena Golubović, Ana Korać i Jovana Tomić Matora nove takmičarke u Zadruzi

Jelena Golubović, Ana Korać i Jovana Tomić Matora nove takmičarke u Zadruzi

Ukućani rijaliti programa "Zadruga 2" ostali su iznenađeni kada su na vratima Bele kuće ugledali Jelenu Golubović, koja će od večeras živeti zajedno sa njima na imanju.

Ona je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, a pred sam ulazak u "Zadrugu 2" nije imala lep stav o Aleksandri Subotić i Davidu Dragojeviću, dok je za Mikija Đuričića i Nadeždu Biljić izjavila da su bili savršen par.

Novoj ukućanki najviše se su se obradovali Miki Đuričić i Lepi Mića, dok joj je kofere poneo Bora Santana. Jelena se odmah pozdravila sa svim zadrugarima, koji su takođe bili srećni što je vide.

Jelena Golubović

Anu su pre samo nekoliko dana spominjali u Beloj kući, a Luna Đogani izjavila je da Eleonora Miljković liči na Korećevu, ali i da je velika razlika između njih dve to što je Nora prirodnija.

Nakon što se Ana predstavila zadrugarima, Lepi Mića joj je izjavio saučešće povodom smrti njenog oca, a potom je Koraćeva pričala o bolnoj temi.

Ana Korać

Nakon Jelene Golubović i Ane Korać, večeras je u "Zadrugu 2" ušla i Jovana Tomić Matora koja je odmah počela da doziva Branislava Radonića Brendona iz automobila. Jovana se odmah pozdravila sa Minom Vrbaški koja joj je uzela kofer.

Dok se grlila sa Lepim Mićom, Jovana mu je rekla kako ga je puno pozdravila pobednica prve sezone "Zadruge", Kristina Kockar, nakon čega je Matora razgovarala sa članovima porodice Vasić.

Jovana Tomić Matora