Jelena razočarana: Ispričala pravi razlog zbog kog je raskinula sa Marinkovićem! (FOTO)

Jelena razočarana: Ispričala pravi razlog zbog kog je raskinula sa Marinkovićem! (FOTO)
Jelena Ilić

"Jutarnja kafica" započela je prepričavanjem najglavnijih događaja tokom prošle noći.

Jelena Ilić i Ivan Marinković raskinuli su tokom prošle noći, za vreme ,,Nominacija“.

Razlog je kako Jelena navodi, jer mu je skrenula pažnju oko toga šta i kako radi.

- U jednom trenutku sam mu rekla da je preterao sa provokacijama i da treba da prestane, što je njena iznerviralo, tu je sve počelo – govori Jelena, a potom je ispričala glavni razlog zbog kog su raskinuli.

Kako je već poznato, Jelena i Ivan sa mnogima nisu u dobrim odnosima, danima koji su za nama, prisustvovali smo svakakvim pogrednim rečima. Time povedena, Jelena mu je zamerila što je Marinković nominovao Nikolu Lakić:

- Mislim, on je svestan da mi nismo u dobrim odnosima sa mnogima ovde i pored svih njih tu, on glasao za Nikolu. Ja sam mu to rekla,  i on se zbog toga naljutio i raskinuo sa mnom – izjavila je neutešna Ilićka, koja navodi dalje da je po njenom mišljenju logično da se nominuje neko sa kim nemaš dobar odnos.

- Čula sam šta se desilo u međuvremenu ovde, da je Ivan sa Šmizlom imao niske strasti što se kaže. Ja sam njega pozvala da razgovaramo, on je bio veoma bezobrazan, svalio je svu krivicu na mene. Meni je to bilo dovoljno da shvatim da će on uvek biti takav i rešila samda zatvorim tu priču za sva vremena

Marinković nije želeo čak ni da joj se obrati, samo je prošao pored nje, kao da je ni ne vidi, mada je Jelena izjavila da odnos između njih moće da se popravi, ali tek onda kada on bude shvatio koliko je pogrešio.