Kad se on javio, nastao je opšti haos! Nisu mogli da kontrolišu Miljaninu mamu!

Kad se on javio, nastao je opšti haos! Nisu mogli da kontrolišu Miljaninu mamu!
Marija i Miljana Kulić

Marija i Miljana Kulić nemaju dlake na jeziku, pa su tako uživo u emisiji napravile potpuni haos kada im se obratila sugrađanka iz Niša i rekla im da njih dve brukaju celi Niš i da je zgrožena zbog njihovog ponašanja. 

"Pričam o tebi, o tvom ponašanju, ti si nevaspitana, od kakve majke takva i ćerka, šta očekivati od Miljane?! Sram je bilo! Miljana nije ni prošla pored Pravnog fakulteta!", vikala je gledateljka.

Nije joj ostala dužna ni Miljanina majka.

"Ja sam prozivana, za takve stvari ću svašta da kažem, a ti gledaj sa kim si bila! Takva kakva sam i to je to! Gleda narod, ti si narod, vidiš koliko si prosta, koliko si glupa! Ma ti si jedna glupača! Neko će da me proziva za sve i svašta, a ja ću da ćutim! Ma beži, bre, tamo, marš i ti. Ćao!", uzvratila je Marija.

Svađa između ovih temperamentnih Nišlijki i gledateljke trajala je nekoliko minuta, a pljuštale su strašne uvrede i nisu se birale reči. 

Uživo u esmisiji se javio i jedan gospodin i spomenuo Mladena Vuletića i da je pozdravlja zbog nečega što se desilo pre 11 godina, što je Mariju izvelo iz takta. 

"Pozdrav, seljačino, marš, idiote. Idi u pi.ku materinu. Je.o te Mladen Vuletić i tebe i ćerku i ženo i sve što imaš. I pleme i seme, pi.ka ti matora smrdljiva", vikala je Marija.