Kamperka prevarila muža: Tijana i Milan "Gužvali posteljinu"! (VIDEO)

Kamperka prevarila muža: Tijana i Milan "Gužvali posteljinu"! (VIDEO)

U rijaliti ,,Letnji kamp" od početka skrenuli su pažnju na sebe svojom intrigantnošću, ali i pričom koja ih okružuje, o kojoj njih dvoje čute.

Tijana Maksmović, majka i žena spolja, ušla je u kamp da bi pobila sve predrasude, što joj je i krenulo za rukom, sa druge strane, naspram nje stoji Milan Savić, dečko kroz čije simpatije je prošla skoro svaka kamperka, ali samo atraktivna kamperka mu je zapala za oko.

Naime, Milana je u početku zanimala Leontina Lalić, koja je otpočela svoju romansu sa Lazarom Jakšić, što je sprečilo Savićevog da se udvara, zatim najmlađa učesnica Ana Nedeljković, poznatija na ,,Youtube" platformi kao Enn La Rush, koja ga je odbila zbog njenih godina.

Nakon svake ostale takmičarke kojoj se zgodni kamper udvarao, na red je došla i Tijana.

Jutarnja mažuljanja, dnevna bliskost, kao i večernja druženja do kasno, oformilo je mišljenje ostalih učesnika da među njima ima varnica i strasti. Oni naravno sve to negiraju, ali kamera ,,Letnjeg kampa" nikad ne spava, te je uhvatila ,,gužvanje posteljine" između dva kampera.

Kako će na sve ovo reagovati Tijanin muž, s obzirom na to da je pre ulaska u profilu istakla da smatra za sebe da je zavodnica, ali da ima muža.