Kija i dalje pati za Slobom - on je neočekivanim potezom ostavio bez reči!

Kija i dalje pati za Slobom - on je neočekivanim potezom ostavio bez reči!
Kristina Kockar

Dugo najavljivani nastup Kristine Kockar i Slobodana Radanovića izazvao je pravu pometnju među njihovim fanovima.

Nekoliko dana pre nastupa, među bivšim supružnicima pale su teške reči, pa dok je Slobodan ispričao da ga bivša moli da joj pomogne, a iza leđa ga pljuje.

Ona je to sve demantovala na sebi svojstven način. Naravno, udarajući ponovo na to što je bio neveran.

Iako se čini da je Kristina jedina koja još ne može da pobegne od prošlosti, Sloba se ponaša kao da nikada nije ni bio u braku s njom. Očigledno je da Kiji to i te kako smeta, pa je rešila da pred fanovima pokaže da još nije prebolela svog bivšeg muža.

Nakon što je otpevala nekoliko pesama na plejbek, na bini joj se pridružio Slobodan, a na njeno insistiranje, njih dvoje su otpevali pesmu „Adio, amore“, čiji stihovi otkrivaju da ona i dalje pati za njim. Iako je tokom izvođenja te numere Kija sve vreme gledala u Slobodana, on tome nije pridavao previše pažnje, ako je suditi po snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama.

Nakon nastupa, svako je krenuo svojim putem. Dok je Kija sa svojom ekipom bila smeštena u jednom hotelu, Slobodan je bio u drugom.

- S obzirom na to da dan nakon njihovog nastupa nije bilo letova iz Diseldorfa za Beograd, Sloba je spakovao kofer i otišao do Dortmunda, koji je udaljen jedan sat vožnje, i odatle stigao u Srbiju. Za razliku od njega, Kija je ostala. Očigledno je da nisu želeli da se vrate istim letom - otkriva izvor blizak nekadašnjem paru.

Radanović je rekao da je zadovoljan kako je protekao nastup u Diseldorfu, ali da nije bio fokusiran na bivšu ženu, već na nastup.

- Publika me je odlično prihvatila, nije bilo nikakvih problema, kako su neki pisali. Potrudio sam se da dam sve od sebe i da se odlično zabavim. U Beograd sam stigao letom iz Dortmunda, a Kija je ostala u Diseldorfu - rekao je Slobodan.

izvor alo.rs