Kija zvala Vuka Moba da je poseti u njezinom stanu!

Kija zvala Vuka Moba da je poseti u njezinom stanu!

Kristina Kija Kockar na sve načine pokušava da obnovi romansu sa reperom Vukom Mobom, sa kojim je imala kratku, ali burnu avanturu, ekskluzivno saznaje VIP.

Pobednica prve sezone rijalitija „Zadruga“ danima pokušava da namami Vuka u svoj novi stan kako bi obnovili stare strasti, ali se čini da je mladi reper postao imun na šarm rijaliti zvezde. Kako saznajemo, Vuk je, nakon besomučnih poziva, poručio Kiji da odustane od njega, jer sa njom nikada nije želeo ozbiljnu vezu.

- Kija i Vuk su bili u kratkoj, ali strastvenoj romansi odmah po njenom izlasku iz rijalitija. U tom trenutku oboma je odgovaralo da budu u vezi bez obaveza, pa su se viđali svaki put kada im je bilo dosadno. Čak su zajedno bili i u njegovim apartmanima u Ulcinju, a tamo su proveli nekoliko uzbudljivih dana i ludih noći - kaže na početku razgovora za VIP izvor blizak Kockarevoj i dodaje:

- Nakon kratke romanse u Crnoj Gori, putevi su im se razišli, a tek nedavno je Kija pokušala da obnovi romansu sa Vukom. Zvala ga je danima da se vide na kafi ili ručku, ali je Vuk svaki poziv ljubazno odbio. Tek nakon toga, Kija mu je poslala konkretan poziv, pa ga je prekorela jer nikada nije došao da vidi njen novi stan, ali ni to nije izazvalo reakciju kojoj se nadala. Samo joj je poručio da odustane od njega i da se između njih ništa više neće desiti - kaže naš izvor i dodaje da se Kristina nije preterano uvredila kada ju je Vuk odbio.

- Samo mu je napisala da ne razume zbog čega ne želi da se viđaju, ali daleko od toga da se naljutila na Vuka. Kija je žena modernih shvatanja te joj nije jasno zbog čega neki muškarac odbija seks bez obaveza. Srećom, nije Vuk jedini, pa se Kija vrlo brzo snašla - kaže na kraju naš izvor, dok je mladi reper u kratkoj izjavi potvrdio naša saznanja.

- Povremeno se čujemo, pita me kako sam i šta radim. Još nisam video njen stan jer imam mnogo obaveza - rekao je Vuk za VIP.