LEKARSKI IZVEŠTAJ UKOPAO Aleksandru Subotić, a onda i reči njenog OCA!

LEKARSKI IZVEŠTAJ UKOPAO Aleksandru Subotić, a onda i reči njenog OCA!

Nakon što je, pre nedelju dana, Vladimir Tomović udario pesnicom u glavu Aleksandra Subotić, učesnica "Zadruge 2" je posetila lekara u lokalnom Domu zdravlja, a sa lekarskim izveštajem sutradan je otišla u stanicu u Pećince.

Nezvanično, Aleksandri Subotić lekari nisu konstatovali vidljive povrede na telu.

- Lekar nije konstatovao nikakve povrede na Aleksandrinom telu, odnosno na glavi gde je primila udarac. Takođe, nije se izjasnio o stepenu povreda - kaže izvor, prenosi "Kurir".

U Osnovno javno tužilaštvo u Rumi je 11. oktobra stigla je prijava sa izveštajem, a uskoro će tužilaštvo odlučiti da li ima dovoljno elemenata za pokretanje krivičnog postupka.

Osim toga, Aleksandra je iznela i skandalozne optužbe na račun svog oca Karađorđa Subotića, govoreći da ju je krvnički tukao, te da je pred njom konzumirao narkotike iako je imala svega 13-14 godina.

- Narkoman nisam, a imao sam dodira sa drogom. Aleksandra lupeta da sam se drogirao pred njom. Ljubi sam dozvoljavao da ima drugog muškarca jer je trebalo da se iživi kao neko ko je premlad osnovao porodicu. Čabarkapa se svetio meni preko Ljube i Aleksandre, i to jeste užasno. Bio sam u to vreme na robiji i nisam mogao da reagujem. Najlakše bi bilo da sam ga lišio života, ali bih tako uništio i sopstveni život i naudio ćerkama - ispričao je Karađorđe za “Blic”.

On kaže da prošlost želi da ostavi iza sebe.

- Svi smo mi žrtve društva i tranzicije. Pokušavam ćerke i bivšu ženu da iščupam iz svega sa što manje posledica, da se otarasimo sramote koju trpimo kao produkt društvenog posrnuća. Nažalost, preživeli smo svašta, ali još postoji nada da se iščupamo, to je moja misija - kaže Karađorđe.