LUNA UBEĐIVALA MIKIJA DA PRUŽI JOŠ JEDNU ŠANSU NADEŽDI, on joj odbrusio: Pre će se Sloba pomiriti sa tobom nego ja sa njom! (VIDEO)

LUNA UBEĐIVALA MIKIJA DA PRUŽI JOŠ JEDNU ŠANSU NADEŽDI, on joj odbrusio: Pre će se Sloba pomiriti sa tobom nego ja sa njom! (VIDEO)

Miki Đuričić od sinoć je ravnopravni učesnik rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti na ovim prostirma, "Zadruge 2".

Njegova bivša devojka, Nadežda Biljić, bila je šokirana njegovim ulaskom, a on je u toku noći odlučio da je poseti u sobi za rehabilitaciju, u kojoj je on protekle sezone boravio.

Ti tu tako živiš? Je l' mogu da stavim svoje stvari ovde kod tebe - pitao je Miki, što je Nadežda sa oduševljenjem prihvatila.

Nakon kratkog razgovora, Biljićeva se požalila da se bivši dečko nije ni pozdravio sa njom kako je ona očekivala.

Nisi me ni poljubio kako treba, stoko jedna - rekla je pevačica.

Nadežda, mi smo drugovi, nema intimiziranja. Što me gledaš? Nisi valjda mislila da ću stvarno da te oženim? Hajdemo Borice, ona je emotivno potresena - završio je Đuričić i u društvu Bore Santane napustio rehabilitaciju.

On se uputio u Belu kuću, te je proćaskao sa svojom simpatijom Natašom Moskvom, na koju je bacio pik i pre ulaska "Zadrugu".

Za njim je odmah došla i Nadežda, ali je brzo otišla, a Luna Đogani savetovala je Đuričića da se pomiri sa bivšom devojkom.

Pre će se Sloba pomiriti sa tobom nego ja sa Nadeždom. Ona se smuvala sa mojim drugom Perom, neka im je sa srećom - rekao je Miki.