Ljuba Pantović uskoro ulazi u Zadrugu 2 da pomrsi konce takmičarima!!

Ljuba Pantović uskoro ulazi u Zadrugu 2 da pomrsi konce takmičarima!!

Kada nameravete da se pridružite zadrugarima i malo ih razdrmate, budući da su utihnuli?

- Apsolutno je tačno da se u "Zadruzi" ništa ne dešava osim neuspelih pokušaja kopiranja nekih pređasnjih priča. Moj ulazak ne zavisi samo od mene nego najviše od produkcije "Pinka" koja bira momenat i ponudu za definitivni ulazak. Ono sto je drugačije trenutno u odnosu na prošli rijaliti je to što ću ostati do kraja, a visok honorar se podrazumeva.

Mnogi se pitaju kako ćete se ponašati prema ćerki Aleksandri i Davidu kada budete ušli u "Zadrugu”. Šta mislite zašto?

- Osnovano se pitaju jer su bili svedoci svih izrečenih teških reči i laži, ponajviše od strane moje ćerke, a zatim i njenog fićfirića kog predstavlja kao muža, pa ih zanima kako ću ja postupiti zbog toga. Narod je imao priliku da vidi moj karakter kroz rijalitije, ali i kroz moje konstatno pojavljivanje u medijima. Aleksandra jeste moja ćerka, ali će mnogo toga morati da objasni, kroz svađu ili normalni razgovor, ali ću joj izvući odgovore na sva pitanja koji su mi potrebni.

Hoćete li od starta krenuti da se svađate sa njima? Ili ćete se praviti da ih ne primećujete?

- Opšte je poznato da svađe ne započinjem prva, ali ako to budem želela, budite sigurni da ću na fin način isprovocirati osobu da prva započne, a naravno onda sledi sve što sam pripremila. Nije mi teško da vratim deset puta jače osobama koje su mi na bilo koji način želele ili nanele zlo, a oboje su u toj kategoriji. Naravno, moja ćerka ne može biti u istoj vreći, ali joj kazna sleduje i to bi trebalo u isto vreme da je dozove pameti. Mene sramota njene sramote kad vidim sta radi i kako se ponaša u "Zadruzi".

Da li postoji mogućnost da se pomirite sa Aleksandrom i Davidom? Da li priželjkujete takav ishod i šta treba da se desi pa da jedna drugoj oprostite?

- Za botoksiranu vašku mogu odmah da kažem da se u životu neću pomiriti sa njim jer je obična vaška i folirant. Sa Aleksandrom nema mirenja takođe, a kamoli praštanja. Ni njoj ni nikom drugom na ovom svetu ništa ne praštam. Mogu samo da obnovim komunikaciju i to sa distance, jer ko te jednom izda-uradiće to opet. Moja ćerka je toliko puta mene izdala i toliko laži izgovorila za mene, da ja nemam komentar. Uz sve to se slizala sa svim ljudima koji me mrze i koji su takođe iznosili laži o meni i trudili se da mi nanesu zlo. Kao majka ne mogu da se pomirim sa tim da me ona mrzi, da je ljubomorna i da me gleda kao konkurenciju...a to je i više nego očigledno! Ne priželjkujem nikakav ishod niti mi trebaju ološi koje ona vuče uz sebe.

 Aleksandra je pre ulaska u "Zadrugu” rekla da prvo treba da pogledate sebe i vaš odnos sa ćerkama i majkom, pa tek onda da se usudite da komentarišete nju i njeno dete…Na šta je mislila?

- Bilo bi lepo kad bi i ona znala šta je htela da kaže, jer je često u ulozi poštara kojekakvih klošara i degenerika koji je okružuju, a mene mrze. Ona je ta koja je sramotila porodicu, kojoj ništa nije sveto i koja laprda bez ikakve kontrole. Evo pre neki dan je rekla "moj deda je završio elektrotehnicki fakultet" da bi ponizila jednu stariju učesnicu, a istom tom dedi nije odvela praunuku godinu i po dana da je vidi. Išla je kod dede samo kad joj treba više para nego što sam joj davala, a davala sam previše. Znači, samo joj valjate kad ste joj potrebni. Nikad nisam rekla ružnu reč za moju majku, dok je Aleksandra mene pljuvala i pljuje me i dalje beskrupulozno. Što se dece tiče, nju i Goranu sam vodila i na posao i na takmičenja, dok ona Magdalenu ostavlja gde stigne i prelazi na drugu stranu ulice od nje. Njoj je bolje da sedi i ćuti jer u većini slučajeva kad zine ili ispadne glupa ili sebi napravi problem... Eto baš ću je pitati kad uđem da mi ona objasni šta je htela da kaže...

Da li se brinete za svoju bezbednost, pogotovo što vas navodni otac vase unuke proziva svaki put kada priča za novine?

- Stvarno ne znam koga više da se plašim (smeh). Svi oni mi prete javno i na druge načine, ali se ne potresam ni najmanje. Kad ljudi ne znaju i nemaju šta da kažu o sebi, onda pričaju o drugima. Sve to postoji zabeleženo, tako da ću pustiti službu koja se bavi time da radi svoj posao.

Kako komentarišete spekulacije da bi i on mogao da bude deo rijalitija? Ako se to desi, kakav će vaš odnos biti?

- Mene stvarno ne zanima ko će da ulazi u rijaliti. Mislim da je ta priča o ulasku, fora za dospevanje u novine jer sam do sad videla najave da ulaze Kurta i Murta....

Izvor: alo.rs