Ljuba oplela po ćerci: Aleksandra je nemoralna, mogla sam da je zgazim!

Ljuba oplela po ćerci: Aleksandra je nemoralna, mogla sam da je zgazim!

Majka ponovo iznosi skandalozne detalje o životu svoje ćerke

Aleksandra Subotić je donela odluku da uđe u "Zadrugu 2", a njena majka Ljuba Pantović je duži vremenski period ostajala nema na sve postupke svoje ćerke, te je sada rešila da prekine tišinu.

"Pročitala sam njenu izjavu da jedva čeka da uđe u "Zadrugu", da pravi novu bebu i da se nada da će rijaliti trajati dovoljno dugo da se ona u rijalitiju i porodi. To sve govori o njoj. Da li se deca prave zato da se unovčavaju? Ili se rađaju iz ljubavi i zato što se žele? Pa ona ni o ovom detetu ne vodi računa, a kamoli o sledećem! Da li je moguće da su za nju važni samo mediji i pare, pare, pare, po cenu bilo kakve sramote i bilo kakvog leša kojeg zgazi! Naravno, niko nije svetac, svi mi umemo da gazimo leševe, ali treba da se zna razlika između deteta i ostalih ljudi. Treba da se okrene i da pogleda mene, svoju majku. Nikada je nisam zgazila iako je trebalo, iako sam mogla milion puta", počela je svoje izlaganje Ljuba za Scandal.

"Kod nje postoji samo odsustvo morala, moralnih načela, osnovnih ljudskih skrupula", nastavila je Pantovićeva, dodajući da joj nedostaje unuka koju, kako sama kaže, Subotićeva koristi samo za "Instagram slike, za dospevanje u medije i kad joj nešto treba".

"Da ne zaboravimo najbitnije stvari kod deteta, ne zna se ko sme da brine o njoj, ko sme da je kupa, ko sme da je vodi u toalet. To je sve vezano za onu priču kada je u "lajvu" na Instagramu snimano kako David kupa Magdalenu, zbog čega sam ja poludela, kao što bi poludeo svako normalan", istakla je Ljuba u strahu za budućnost svoje unuke.