Ludilo: Pogledajte kako će izgledati novo dvorište Zadruge 2!

Ludilo: Pogledajte kako će izgledati novo dvorište Zadruge 2!

Od 1920. godine, kada je zvanično nastala televizija kao ideja prenosa slike na daljinu, ili bolje rečeno elektronsko prenošenje pokretnih slika, za "Zadrugu 2" - projekat srpske televizije Pink i Željka Mitrovića, poznavaoci tvrde da je definitivno najveći i najzahtevniji televizijski projekat u istoriji svetske televizije.

Kako tvrdnje ne bi ostale potkrepljene samo mišljenjem pojedinaca, kompanija Pink je objavila prvo saopštenje o strukturi, objektima I realizaciji "Zadruge 2" iz čega možete sami zaključiti o kakvom projektu je reč i da li išta tako kompleksno i ambiciozno postoji na svetskom nivou?

Za potrebe ovog rijalitija sagrađena je cela jedna kneževina sa preko 100 objekata, morskim zalivom, rajskim ostrvom, ali i podvodnim pećinama i obilnim životinjskim svetom!

Četrdeset pet takmičara će na raspolaganju imati preko 40 plovila, četiri cepelina, veći broj zanimljivih vozila, pozorište, virtuelnu sobu,svetilište, ali i multi salu za različite takmičarske igre.

Ovim velikim bajkovitim imaginarijumom Željko Mitrović je pokušao da spoji tri epohe ili bolje reći tri početka, početak XVI, XX I početak XXI veka. Da li će ovaj projekat zapravo uspeti da na svetskom nivou promeni sve trendove i pravce kretanja svetskih televizija, ostaje da vidimo već početkom septembra!