Luna joj skinula dečka! Nakon snimka histerično poručila dečku da su završili, pa uplakana izletela sa sastanka! (VIDEO)

Luna joj skinula dečka! Nakon snimka histerično poručila dečku da su završili, pa uplakana izletela sa sastanka! (VIDEO)

Ove noći ukućani rijaliti programa "Zadruga 2" nakon ulaska Jelene Golubović, Ane Korać i Jovane Tomić Matore, gledaju video-klipove, a na prvom snimku glavni akteri su bili David Dragojević i Luna Đogani.

Na snimku koji je pušten David i Luna su razgovarali o njegovoj devojci Aleksandri Subotić, podsetimo poslednjih nekoliko dana kruže priče kako između Lune i Davida postoji nešto više od prijateljstva.

Divni saveti, prijateljski! U životu da mi se i ti i ona niste obratili! Marš u pi*ku materinu! - govorila je Aleksandra Davidu i Luni tokom snimka, posle čega je završila u suzama.

Nakon snimka akteri su izneli svoje mišljenje, a prva je bila Aleksandra koja je ponovila sve ono što je rekla tokom priloga posle čega je David ustao i udaljio se od nje, a Miljana Kulić je dobacila Davidu i Luni kako su lep par, dok je Aleksandra plakala.

Ja ne znam šta je problem! Ja tu nisam rekla ništa za Sandru, nego sam pričala iz svog iskustva da znam kako je kada imaš pritisak u vezi! Ja sam bila ista kao Aleksandra i znam da je to problem kada si u zatvorenom prostoru - govorila je Luna.

Ideš svuda i pričaš o našoj vezi! Kako je meni? Da li ja plačem nekome od vas? Našao si kome da se žališ! Marš bre! Samo trpim, trpim budale... Sve trpim od početka! - govorila je Aleksandra Davidu, pa počela da viče na Lunu: Trpim tvoje šiljarenje k*rca, samo idete okolo i pričate ružno nešto!

Aleksandra je zatim otišla u garderober, gde je plakala, a zatim je pušten drugi video-snimak u kom David priča sa Lazarom Jeremićem o njegovoj vezi sa Aleksandrom, što je dodatno iznerviralo Subotićevu pa je počela da viče po kući, a došlo je i do nove svađe između nje i Lune, posle čega je otišla na dok gde je plakala.

Napravo je sprdnju od naše veze! Više ne mogu! Nemam živaca! - pričala je Aleksandra.