MILJANA PODIGLA BOLNICU NA NOGE: Umreće mi beba, spasite je!

MILJANA PODIGLA BOLNICU NA NOGE: Umreće mi beba, spasite je!

Miljana Kulić napravila je dramu u Kliničkom centru u Nišu kada je u subotu, dva sata posle ponoći, upala na odeljenje urgentne medicine tvrdeći da njena beba u stomaku nije živa.
Kako se bliži termin porođaja, kontroverzna Nišlijka sve više je uspaničena i uplašena jer ne zna kako će proteći carski rez i da li će imati komplikacije nakon operacije. Zbog toga je često van sebe i ishitreno reaguje čak i za najbezazleniju stvar, kao što se desilo pre dva dana u niškoj bolnici.

Medicinsko osoblje koje je za vikend bilo dežurno u toj ustanovi dobro će zapamtiti Kulićkin dolazak i frku koju je tada napravila.
"Miljana se u subotu kasno uveče probudila, upala kod roditelja u sobu i usplahireno počela da viče: 'Vodite me u bolnicu, moja beba se ne pomera!' Njena majka Marija pokušala je da je smiri, ali ništa nije vredelo. Potom je žena pozvala taksi i uputili su se u Klinički centar da bi je pregledali. Čim je ušla u čekaonicu, Miljana je počela na sav glas da jauče i zapomaže, molila je da joj spasu bebu. Sestre i dežurni lekar su dotrčali do nje da vide šta se dešava. Ona je samo ponavljala da se njena beba u stomaku već dugo ne pomera i da sluti na najgore, pa su je tada prebacili na odeljenje ginekologije. Tamo su joj uradili analize koje su pokazale da je sve u najboljem redu, Miljani su dali nešto za smirenje i pustili je da ide kući", kaže izvor Kurira blizak porodici Kulić.

"Da, istina je. U toku noći nisam osećala pokrete bebe, uspaničila sam se, pozvala taksi i odmah otišla u bolnicu. Lekari su me priključili na CTG (aparat za elektronsko praćenje kontrakcija i srčanih tonova bebe, prim. aut.) i rekli da je sa bebom sve u najboljem redu i da su analize idealne. Uradili su mi i ultrazvuk i rekli da ne mogu konstantno da osećam pokrete jer se pri kraju termina beba umiri", ispričala nam je učesnica "Zadruge".