Marko Stolić izbačen iz Zadruge sa najmanjim brojem glasova (VIDEO)

Marko Stolić izbačen iz Zadruge sa najmanjim brojem glasova (VIDEO)

Tokom prethodne večeri u Beloj kući su održane nominacije, a kao nominovani zadrugari za izbacivanje izabrani su Marijana Zonjić, od strane zadrugara, a najmanju podršku publike imao je Marko Stolić. 

Pored njih u večerašnjoj igri za opstanak u rijalitiju "Zadruzi 2" boriće se i Lazar Jeremić koji je kažnjen direktnom nominacijom i mesečnim honorarom. 

Voditelj Ognjen Amidžić im je saopštio pravila igre gde će nominovani zadrugari morati slamku ustima da provuku kroz otvarač na limenci i od nje napraviti piramidu za određeno vreme. Pobedniku će biti duplirani glasovi

Kao pobednik iz ove igre izašao je Lazar Jeremić i njemu će biti duplirani glasovi, a kakva je situacija nakon sabranih glasova, Ognjenu je saopštila voditeljka Dušica Jakovljević.  

Rezultat je sledeći. Jedan od vas ima 70% glasova, drugoplasirani ima 19% glasova, a trećeplasirani ima 11% - rekao je voditelj Ognjen. 

Ognjen je saopštio da je najmanji procenat glasova publike osvojio Marko Stolić i da je vreme da se pozdravi sa zadrugarima i da napusti velelepno imanje u Šimanovcima.