Miljana Kulić isprozivala Kiju Kockar: 'Žao mi je što sam je branila u Zadruzi!'

Miljana Kulić isprozivala Kiju Kockar: 'Žao mi je što sam je branila u Zadruzi!'

Iako je tokom trajanja "Zadruge" žestoko branila Kiju Kockar, Miljana Kulić je u potpunosti promenila mišljenje o pobednici rijalitija mesec dana nakon što je saga u Šimanovcima okončana.

- Rijaliti se završio pre nešto više od mesec dana, ali nas nekoliko je i dalje u kontaktu. Čujem se gotovo sa svima, izuzev sa Kijom. Jedino me ona nije zvala da me pita kako sam i šta radim, iako mi je obećala da će doći kod mene i da ćemo se družiti nakon rijalitija. Ni poruku mi nije poslala, ali nije mi žao što sam je u "Zadruzi" branila - izjavila je Miljana za Alo, ali se ni tu nije zaustavila.

- Tek sada mi je jasno šta je Sloba mislio kada je rekao da se ona ne druži ni sa kim i da gleda samo sebe. Ali dobro, neka je, možda tako treba u životu. Znate kako kažu: "Ko visoko leti, nisko pada", a u drugu sezonu "Zadruge" će ući neka nova prevarena žena, pa će Kija pasti u zaborav. Ona me više ne zanima - dodala je Kulićeva, osvrnuvši se na kraju i na Lunu Đogani.

- Luna me je zvala i svaki put me je pitala kako sam, šta radim i da li je sve u redu sa bebom. Za razliku od mnogih, Luna ima srce i dušu i ne gleda samo sebe, kao Kija. Nisam promenila stav o situaciji u kojoj su ona i Sloba bili, ali i o njima ipak imam lepo mišljenje.