Miljana Kulić oplela po budućim Zadrugarima!!

Miljana Kulić oplela po budućim Zadrugarima!!

Sinoćna emisija "Zadruga-Naroda pita", protekla je veoma burno sa prozivkama i svađama tri buduća zadrugara Zorice Marković, Lepog Miće sa jedne i pevača i budućeg zadrugara Mirka Gavrića, koji im se suprotstavio s druge strane. Njihova otvorena netrpeljivost i neprijateljstvo najavljuju veoma burnu sezonu Zadruge.

Ipak, ova svađa nije jedina koja je obeležila sinoćnu emisuju, pa se u raspravu uključila i Miljana Kulić, koja takođe ulazi u Zadrugu.

- Ognjene, meni je mnogo žao što ste isključili ovu "haljinicu boje lila" i što ne mogu da vodim dijalog sa njim, ali biće prilike, 11 meseci u Zadruzi nije malo. On je na Instagramu prozivao i Zoricu i Lepog Miću i mene, a sada ne stoji iza svojih reči, znači, jedan ljigavac, dupljak, kontradiktorna osoba, on je u roku od dva sata promenio svoje mišljenje i uvlači se Mići u zadnjicu, ali Mića nije ni homoseksualac, ni biseksualac, dok je ovaj obična pederčina, tako da, ja bih mu poručila: Mirko, mali vraže, ja te j****, a Mića mi pomaže. Mirko, duh si pravi, samo ti je k**** u glavi. Mićo, ti si pravi drug, uvali Mirku dug - rekla je Kulićeva, kada se uključila u emisiju.

Ona se osvrnula i na Gavrićev odnos sa Slobom Radanovićem i navodnu vezu sa njim:

- Ja sam čula da je on mene ogovarao i pisao svašta po Instagramu za mene, a mogu da kažem da je ta žena koju je predstavio samo paravan, jer se oženio samo noć posle kada je sa Slobodanom Radanovićem se*sualno opštio, da ne bi pukla bruka zbog njegove karijere. Nema veze, sve će se to u rijalitiju saznati, pravda je spora, ali dostižna. Kad tad će se ovo saznati - ispričala je Kulićeva.