Miljana pred svima otkrila da se Davidu sviđa Luna!

Miljana pred svima otkrila da se Davidu sviđa Luna!

Ponedeljak veče je rezervisano za Izbor potrčka, pa je voditelj Milan Milošević došao u Belu kuću kako bi ovonedeljni vođa Nemanja Tošić izabrao potrčke i omiljenu osobu.

Posle rasprave Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića, koji su ušli u konflikt tokom sastanka, Miljana Kulić je ustala i vrlo direktno rekla da je glavni razlog problema u njihovoj vezi Luna Đogani. Tačnije, to da se Davidu sviđa Đoganijeva, pa koristi svaki trenutak da se izoluje od nje kako bi bio bliže Luni.

Miljana je rekla još drugog dana da se David zaljubio u Lunu, ja to pričam još od drugog dana. Ona je preko puta njega u krevet da bi ga gledala. David se zaljubljuje u Lunu i zbog toga se odaljio od Aleksandre. To je surova istina - rekla je Miljana Kulić.

Ja sam imala probleme otkako sam ušla ovde, ja se na sve ložim, Nemanja, Marko, David, ma svi. Meni je bitno ko kaže, a ne šta kaže. Ja sam imala ovde jednu ljubav zbog koje će da me osuđuju. Ne mogu to da menjam niti da me to pogađa. Istina je da sam priznala da mi nedostaje muškarac, rekla sam Ognjenu kakvog želim - govorila je mlada blogerka pa nastavila: 

Stvarno mi nedostaje da se muvam ovde, ali iskreno o Davidu mislim sve najbolje. Znam da Aleksandra i David imaju sličnu fazu kao što sam ja imala sa Slobom. Dosta vremena provodim sa njima, vidim tu ljubav - rekla je Luna, a onda spomenula Brendona: 

Branislav Radonić Brendon je sasvim slučajno upleten u konverzaciju, kada je Luna  shvatila i rekla da je on rijaliti igrač i da menja mišljenja svaki dan. 

Danas sam shvatila da je on rijaliti igrač, svaki dan menja osećanja. Jedan dan dođe ispljuje me, drugi dan me voli. Ja ne padam na te provokacije, ignorišem ga - prokomentarisala je Radonića, pa je on ustao i odbrusio:

Meni je nečuveno da se neko tako ponaša, ovde ljudi sa niskim inteligencijama najbolje pokažu lice ponedeljkom. Ti pokazuješ najgore lice dok se družiš sa Nemanjom - govorio je Brendon, ali je Luna dobacivala da iz njega govori ljubomora.