Miljana zamerila OVOM ZADRUGARU, pa ga iz OSVETE POSTAVILA ZA POTRČKA, a ona će mu praviti društvo! (VIDEO)

Miljana zamerila OVOM ZADRUGARU, pa ga iz OSVETE POSTAVILA ZA POTRČKA, a ona će mu praviti društvo! (VIDEO)

Kao što je pravilo, onaj koji napusti rijaliti "Zadrugu 2" na njemu je zadatak da imenuje novog vođu. Imajući u vidu da su vrlo bliske, Nevena je odlučila da to bude njena sestra Miljana Arsić.

Voditelj Milan Milošević proveo je određeno vreme sa zadrugarima, pričao o aktuelosnostima, a onda je došao trenutak da Miljana odabere potrčke koji će ove nedelje biti njena desna ruka. 

Presudila mi je ova večerašnja emisija. Gledala sam sve. Potrčko broj jedan mi se zamerio da ga muva devojka iz kuće, a nije tačno. Potrčko je Bane Čolak, a onda dodala da je potrčko broj dva Zerina, zato što njih dvoje treba da reše svoj odnos - rekla je Arsićeva uz obrazloženje da će njima dvoma dati prostor da svoj odnos poprave. 

Služiću vođi i buću dobar potrčko. Ja sam rekao Zerini da sam se dopao njenoj sestri, kao i to da sam to ranije primetio - dodao je Bane. 

Nakon što je Miljana odabrala svoja dva potrčka, ona je odabrala i omiljenu osobu koja će zajedno sa njom uživati privilegije. Izabrala je da to bude Darija Stević, osoba koja joj pruža najveću podršku sada kada je Nevena napustila rijaliti.