Miljanina odluka: Ivan neće moći da viđa sina ukoliko ne uradi ovo!

Miljanina odluka: Ivan neće moći da viđa sina ukoliko ne uradi ovo!

Miljana Kulić je sinoć slavila rođenje naslednika, kom bi trebalo da da ime Željko, a na veselju se nije pojavio Ivan Marinković, za kog Nišlijka u poslednje vreme nema reči hvale.

Finalistkinja "Zadruge" je ostala u šoku kad je saznala da je Ivan Marinković uhapšen zbog posedovanja kokaina.

Iako je u prethodnim nedeljama pokušala da izgladi odnos sa njim, na sinoćnjem slavlju pokazala je da Ivan nije upisan u rodni list bebe kao otac.

"Ivanu sam rekla da može da vidi dete, da naš odnos nije bitan uopšte i da ću sa njim uvek da komuniciram oko deteta", započela je Miljana.

"Može da me pozove i pita kako je Željko, uvek ću mu odgovoriti. Na pitanja u vezi mene mu ne odgovaram, ali koliko ja vidim njega dete ne zanima", dodala je. Ona je objasnila da će Ivanu, ukoliko se prepusti porocima, zabraniti da viđa dete.

"Čujem da pije, pominju mi i drogu, rekla sam u tim situacijama uopšte da ne dolazi. Ne može takav da viđa bebu, ako je narkoman i alkoholičar", jasna je Kulićeva.

"Uvek može doći kod Željka, ali pijan i drogiran ne", dodala je. Miljana je otkrila i da Ivan u porodilištu nije bio zainteresovan za dete, što ju je iznenadilo, pa je rešila da donese odluku u nadi da će se opametiti i bataliti loše navike.