Muvaju se Danijela Božović i Stefan Klun (VIDEO)

Muvaju se Danijela Božović i Stefan Klun (VIDEO)

Stefan Klun i Hristina Veličković, okončali su svoju vezu još u petak kada se Stefan napio i naočigled svoje partnerke razmenjivao nežnosti sa gošćom koja je došla na žurku.

Iako je Tijana pokušala da ih pomiri, tako što je Stefana dobronamerno savetovala da se približi Hristini i razgovara sa njom, Klun je dao reč i opkladio se sa atraktivnom kamperkom Tijanom da se neće pomiriti.

Delovalo je da su strasti smirile između ovo dvoje kampera i da je na pomolu pomirenje, međutim vojnik ne gubi vreme i svaki slobodan trenutak koristi za druženje sa Danijelom.

Podsećamo vas da je Danijela javno priznala svim takmičarima da je zaljubljena u Stefana i da se neće ni potruditi da svoje emocije sakrije.

U toku današnje žurke povodom rođendana Ane Tasić i Lazara Jakšića, Danijela se osamila sa Klunom u letnjikovcu ali ovoga puta umesto maženja, želela je da popriča sa njim na temu njegovog raskida sa Hristinom.

Naime, Danijela je savetovala Stefana da se pomiri sa Veličkovićevom, ali kamper nije želeo da razgovara na ovu temu, šta više prekinuo je Danijelu u priči tako što ju je poljubio u čelo.

Da li je Danijela iskreno želela pomirenje Stefana i Hristine ili je ovo samo njena taktika da se zbliži sa dečkom u koga je zaljubljena, ostaje da vidimo.

Pogledajte video snimak kako se muvaju Danijela i Stefan: