NOVI ESTRADNI RAT: "Žao mi je što nisi uspešna kao ja!" Karleuša brutalno odgovorila na prozivke, pljuštale uvrede na sve strane!

 NOVI ESTRADNI RAT: "Žao mi je što nisi uspešna kao ja!" Karleuša brutalno odgovorila na prozivke, pljuštale uvrede na sve strane!
Jelena Karleuša

Jelena Karleuša nedavno je obećala da će spaliti sve svoje bunde koje je kupovala pre nego što je postala vegan i promenila način života. Njena izjava izazvala je burne reakcije kod  dizajnerke Irene Grahovac, koja se proslavila kreiranjem upravo jakni, kaputa i bundi od prirodnog krzna.

"Gde bi bilo najzgodnije da spalim sve bunde? Biće velika lomača", napisala je JK pre nekoliko dana na Tviteru i izazvala potpuni bunt domaće javnosti, a onda joj je potom odgovorila Irena:

"Nemoj da zaboraviš cipele i tašne od prirodne kože", napisala joj je dizajnerka, na šta je Karleuša odgovorila:

"Neću, polako. Korak po korak. A ti ćeš biti mnogo uspešnija s veštačkim krznom", napisala je Jelena, na šta je usledio Irenin odgovor da joj želi mnogo uspeha:

"Držim se onoga, nosi što jedeš."

"Čovekova sredina nisu mrtve, već žive životinje. Mada to dobrom i svesnom čoveku ne mora da se objašnjava. P.S. Ja već imam mnogo uspeha, žao mi je što nemaš i ti, ali dala sam ti savet", završila je pevačica.

Mnogi fanovi protumačili su ovo kao brutalne uvrede i sa jedne i sa druge strane, naravno osmišljene na fin način. Očigledno je da postoji netrpeljivost između kreatorke i pevačice, a na čijoj ste strani - prosudite sami!

Irena Grahovac