Nedelju dana nakon što je Vladimir Tomović diskvalifikovan iz "Zadruge 2", njegova bivša devojka ulazi u rijaliti

Nedelju dana nakon što je Vladimir Tomović diskvalifikovan iz "Zadruge 2", njegova bivša devojka ulazi u rijaliti
Slađana Petrušić

- Do sada sam pokazala da umem da boksujem, da umem da kuvam, pokazala sam da sam pametna, a sada planiram da budem glupa plavuša i biću namontirana 24 sata. I pokazaću narodu seks, narod voli da gleda seks, ustvari niko ne gleda, ali ga posle svi prepričavaju. Bez seksa rijaliti nije ništa, to sam shvatila, e pa to ću im i dati - obečala je Slađa Petrušić za Alo Vip.

- Vladimir je izašao, nismo se čuli, niti ćemo ikada. Međutim, mislim da će da ga vrate, a ako se to desi, neće ponovo da ga izbacuju, sam će tražiti da izađe, grebaće taj na vrata - samouverena je nekadašnja učesnica "Farme", "Big mame" i "Parova".

- Mislim da je veza Tomovića i Stanije čista farsa, a mislim da će oni, ako ga vrate, nastaviti da žive svoju laž. Smatram da bi bilo najbolje kada bi ušao i Kristijan Golubović. Stanija je zaljubljena u Kristijana, a Vladimir je zamišljao seks sa njim, to mi je jednom priznao. Tako da, ako Golubović uđe, njih dvoje će se poklati oko njega - zapanjila je sve lepa Hrvatica informacijama koje poseduje o bivšem dečku.

- Ljubav ne može da mi se desi, jer me dečko čeka napolju, ali seks sa Lepim Mićom bez osećanja, onako sportski - DA! Bez pokrivača! A mogla bih i Mikija Kupinara da iskoristim, merkali smo se i u prošlom rijalitiju, ali mi ga je preotela Anđela, pa me je pljuvao i vređao. Ali kada je raskinuo sa njom, dogovorili smo se da dođe u Zagreb. Volimo se mi - iznela je još šokantnih detalja Slađa.