Nina otkrila planove za budućnost, fanovi će se oduševiti!

Nina otkrila planove za budućnost, fanovi će se oduševiti!

Tokom početka emisije, voditeljka Anđela ćaskala je sa gostima, ali kad su Mladen i Nina ispričala za beskrajno zanimljivu priču iz Zete, voditeljka je ostala u šoku.

- Svuda mi se svidelo gde smo bili i sviđa mi se. Nisam ništa radili, poštedeli su me. Videla sam kravu prvi put u životu - otvorenih usta voditeljka se začudila - Prvi put si videla kravu u životu? -

Zatim se Mladen ubacio - Jedna žena izvela kravu, puće se, slikaju se, kad je videla vime od krave, htela da je pomuze

U razgovoru sa voditeljkom u emisiji ,,Upoznajte parove", Nina Prlja otkrila je ekskluzivu.

- Završavam knjigu, eto to su neki ozbiljni planovi. Biće izmenjena imena, moram, inspirisano će biti istinitim događajima, ali neke stvari moraju biti cenzuridani - ispričala je Nina, a zatim su prešli na temu kako su se proveli u poseti Nininoj baki

- Ona njega obožava, kao i svi moji, i mama ga obožava. - dodaje Nina, s obzirom da su svi komentarisali da su njeni roditelji protiv braka sa Mladenom, ali oni su u emisiji to demantovali, te su ispričali da su posetili svu rodbinu, te da su se prelepo proveli, sa obe strane gostoprimstvo bilo je na nivou.

Mladen Vuletić, poznat je po mnogim vezama, ali samo je ona uspela da mu otme srce, to je Nina Prlja, sa kojom je tokom učešća u rijalitiju ,,Parovi" vezu i romansu, krunisao brakom.

- Anđela, evo ti ekskluziva, postajem i ja pisac, počeo sam da pišem sopstvenu knjigu. Pišem o životu Đorđa Božovića - Giške. Sestra njegova i ja se sastajemo, Slavica Božović mi priča o svemu. Do kraja septembra će biti i izbačena knjiga - ekskluzivno otkriva Mladen.