Oglasila se bivša supruga Spahovića! Benjamin dete videti neće!

Oglasila se bivša supruga Spahovića! Benjamin dete videti neće!
Aleksandra Ilić

Bivša partnerka Benjamina Spahovića, Aleksandra Ilić, otkrila je da MMA borac, koji je privremeno napustio "Parove", neće imati priliku da vidi njihovu trogodišnju ćerku u Sarajevu, jer su njih dve otputovale.
Nakon što je Benjamin nakratko izašao iz rijalitija zbog zdravstvenih problema i otputovao u Bosnu kako bi posetio lekara, mnogi su nagađali da je tamo otišao i kako bi video naslednicu. Atraktivna brineta, koju je Spahović javno prevario najpre sa Izabelom Anderson, a potom i sa nekoliko drugih devojaka, otkrila je da nije u kontaktu sa njim i da se neće sresti.

Aleksandra je za Kurir rekla da ne želi da priča o svom odnosu sa MMA borcem, ali nam je otkrila da priče o viđanju ćerke nisu tačne.

"To nije istina. Benjamin će otići verovatno za Sarajevo, ali ćerka i ja smo u Beču. Naša naslednica nijednom nije bila u Bosni otkako je on ušao u 'Parove', iako se priča drugačije. Ja živim i radim u Beču i trenutno nisam u mogućnosti da dođem u Sarajevo", rekla je Aleksandra za Kurir, a na naše pitanje da li će razgovarati telefonom sa Benjaminom, ona je odgovorila:
"On i ja više nismo zajedno. Nema potrebe da se vidimo i neću da pričam više o njemu", poručila je ona.

Kada je u pitanju povratak u "Parove", još uvek se ne zna kada će to biti, ali fanovi pišu da će se vratiti u nedelju.